Ministrja Hoxha: Do ta fuqizojmë sundimin efektiv të ligjit

Vjenë, 17 Janar 2017 -  Në ditën e dytë të konferencës ndërkombëtare Com-Sult, që po mbahet në Vjenë, me moton “Thirrja e së ardhmes”, ku po merr...

më shumë

Ministrja Hoxha: Do ta fuqizojmë sundimin efektiv të ligjit

Vjenë, 17 Janar 2017 -  Në ditën e dytë të konferencës ndërkombëtare Com-Sult, që po mbahet në Vjenë, me moton “Thirrja e së ardhmes”, ku po merr pjesë edhe Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka folur për perspektivën e anëtarësimit të...

Ministrja Hoxha në Vjenë, pjesëmarrëse e konferencës kushtuar të ardhmes së BE-së

Vjenë, 16 Janar 2017 - Ministrja Dhurata Hoxha do të jetë pjesë e panelit dhe do të mbaj fjalë hyrëse kushtuar të ardhmes evropiane dhe rrugës së vendeve të Ballkanit perëndimor drejt anëtarësimit në BE.

Student nga Universiteti “Haxhi Zeka” vizituan Ministrinë e Drejtësisë

Prishtinë, 16 Janar 2017 – Sot, Zëvendësministri, Florian Dushi, ka pritur në një vizitë studentët e Fakultetit të Juridikut nga Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë. Gjatë këtij takimi, Zëvendësministri Dushi i njoftoj studentët rreth rolit dhe misionit të Ministrisë së Drejtësisë.

Gati për fillimin e procesit të kompensimit të viktimave të krimit, theksoi ministrja Hoxha

Prishtinë, 13 Janar 2017 - Me propozim të Ministrisë së Drejtësisë, Qeveria ka miratuar dy akte nënligjore të cilat parashihen me Ligjin për kompensimin e viktimave të krimit

Ministria e Drejtësisë e përkushtuar për fillimin e procesit të kompensimit të viktimave të krimit

Prishtinë, 13 Janar 2017 - Me rastin e prezantimit të këtyre dy akteve nënligjore para Kabinetit qeveritar, Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha, theksoi se hartimi dhe finalizimi i këtyre dy akteve nënligjore si dhe procesi i deritashëm është bërë në bashkëpunim me të gjithë akterët relevant dhe me mbështetje të Ambasadës...

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO